Darkness of light Tarot

"The Darkness of light returns to black borders and dark card back. Also featuring improved printing quality for more durable cards with an air cushion for shuffling, and a delicate linen texture printed on black core 330GSM stock for lightweight shuffling and a snappier feel in hand.
Also featuring an all new redesigned, easy to open deck box in flat matte black"
- Tony DiMauro -

The Darkness of light Tarot is niet zomaar een tarot. Deze tarot is een echt staaltje kunst en vakmanschap door de kunstenaar Tony DiMauro. Hij is een Italiaanse kunstenaar gevestigd in de USA.

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij de exclusieve verdeler zijn in Europa.

"The Darkness of Light Tarot is gebaseerd op de balans die gevonden kan worden in alle dingen in het universum: Op het donkerste pad dat we bewandelen kan je nog steeds wat licht vinden, en in de lichtste harten kan je nog steeds het donker vinden. Dit heb je nodig om mens te kunnen zijn, om in het grote plaatje te kunnen passen.

Deze Tarot streeft ernaar om een eerlijk portret te schetsen van de natuur. Het schrikt de Tarot niet af om donkere thema's weer te geven, maar omarmt ze, de Tarot verweeft het licht en het donker om het verhaal van de dwaas te kunnen vertellen.

De Darkness of Light Tarot loopt samen met de getijden, elk stuk van de kleine arcana correspondeert met een seizoen, zo creëer je een tijdslijn door het deck heen."

Tony DiMauro

Language

English English Nederlands Nederlands
© 2017 - 2024 Ishvara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel